Megőrülnek a férfiak Vasvári Viviért: a szőkeség ezúttal széttárt lábakkal pózolt - Fotó (18+)

pózolás szexi dögös Vasvári Vivien bók felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien előszeretettel kényezteti a rajongóit dögös fotókkal, ezúttal terpeszes fotója aratott óriási sikert a közösségi oldalán.

Vasvári Viviennek több mint 600 ezer követője van az Instagramon. A szexi, két gyermekes influenszer szívesen örvendezteti meg a rajongóit egy-egy merészebb fotóval, legutóbb tangában mutatta meg formás fenekét.

Vivit már több műsorban is láthatták a nézők, nemsokára pedig egy sci-fi vígjátékban láthatjuk, ám ennél is jobban megmozgatja az emberek fantáziáját az, ha a szőkeség merész ruhadarabokban vagy éppen anélkül pózol a kamera előtt.

Ezúttal dögös ruhában, széttárt lábakkal láthatjuk, miközben szemeivel bűvöli a kamerát. Nem csoda, hogy a pikáns bejegyzés alatt sorakoznak a férfiaktól érkezett kommentek, akik nem győzik dicsérni Vivi bájait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.