Pucér dekoltázzsal vonul Zámbó Krisztián menyasszonya Budapest utcáin - Fotó

Forrás: Takács Zsuzsi/Instagram -
mell fotó Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián felnőtt kebel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián menyasszonya, Takács Zsuzsi meztelen keblekkel vonult Budapest utcáin. Decemberben járunk már, ám a csinos influenszert látva könnyen forró lesz a hangulat. 

Takács Zsuzsit, Zámbó Krisztián menyasszonyát több műsorban láthatták a tévénézők, így követőtábora az elmúlt időszakban 65 ezerre duzzadt Instagramon. Közösségi média felületein egy albumnyi szexi fotót láthatunk róla, melyeken megmutatja dögös idomait.

Az influenszer bomba formában van, ráadásul - ahogy a fotójához is írja -, fűti őt a szerelem és igazán boldogok párjával.

"A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél" - írja Zámbó Krisztián menyasszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.