Elmúlt 50, de húsz évet simán letagadhatna a bikinimodell anyuka - Fotók

fotó 50 felett is bomba formában életmódváltás bikinimodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg sem mondanák róla, hogy élete mélypontjából jött vissza. Ivott és dohányzott, ma viszont mindenki megfordul utána.

Az 54 éves Paula Tennant 2018-ban veszítette el édesanyját. A mama nemcsak szülőként, hanem barátként is mindig Paula mellett állt, akit nagyon megviselt a tragédia. A bánatát alkoholba fojtotta, mellette pedig rengeteget dohányzott, hogy ezzel is tompítsa a fájdalmát. Nem akart tudomást venni a külvilágról.

A mélypont akkor jött el, amikor a fia is elment otthonról; a ma már 22 éves gyermek ekkor kezdte az egyetemet, és Skóciába költözött a tanulmányai miatt. Négy nappal ezután temették Paula édesanyját. A párja azt javasolta neki, hogy kérjen segítséget egy szakembertől, egyedül ugyanis nagyon nehéz kimászni a depresszióból. Paula azonban hallani sem akart antidepresszánsokról: elhatározta, hogy egyedül jön helyre.

2019 januárjában letette az italt és a cigarettát, beiratkozott egy online személyi edző órájára, aki edzéstervet és étrendet is készített neki. Elkezdett edzeni és hamarosan egyre jobban érezte magát. Két év alatt legyőzte a depressziót és bomba formába került. Versenyekre jár, és nemcsak kategóriájában, a 45 év felettiek körében, hanem a teljes mezőnyben a topkategóriába tartozik – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.