Kivillant Stana Alexandra intim tetoválása: a férfiak megőrültek a látványtól

melltetoválás Stana Alexandra és Meggyes Dávid intim tetoválás bikini Meggyes Dávid Stana Alexandra tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges táncosnőt a TV2 népszerű showműsorában, a Dancing with the Starsban ismerte meg a közönség. Az utóbbi hetekben azonban a magánélete miatt került a címlapokra.

Stana Alexandra tavaly év végén mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy elválik férjétől, a szintén táncos Köcse Györgytől. A páros hosszú éveken át élt együtt, míg végül tavaly mondták ki a boldogító igent. A házasságuk viszont nem lett olyan tartós, mint az azt megelőző kapcsolatuk, és alig pár hónap után megindították a válást.

Alexandra azonban nem maradt egyedül, és bombaként robbant a hír, hogy a csinos táncosnő Horváth Gréta exférje, Meggyes Dávid oldalán találta meg a boldogságot. A párt rengetegen támadták, mostanra viszont elültek a hullámok és a szerelmesek szemmel láthatóan élvezik az életet és egymás társaságát. Stana Alexandra ragyog és bomba formában van, a követőit pedig minden egyes fotójával sikerül megbolondítania.

Legújabb fotóján bikiniben pózol a medence partján, és megvillantja intim melltetoválását. A kommentek csak úgy záporoznak, mindenki dicséri Alexandra alakját, amire a "fenséges" és a "bomba" jelzőket használják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.