Fejenállás közben majdnem szétrepedt a nadrág Dua Lipa feszes fenekén

jógapózok feszes bőr formás fenék fenék fejenállás jóga Dua Lipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kimondottan nehéz jógapózt csinált meg Dua Lipa, ám a felvétel nem a mutatvány, hanem formás feneke miatt marad emlékezetes. A csinos és vékony énekesnő bomba formában van, és most már tudjuk, hogy ezt a jógának is köszönheti.

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő számtalan dalát játsszák a rádiók. Az elmúlt két év egyik legnagyobb slágere volt a Levitating, amelynek három különböző változatát is elkészítette Lipa, ám kétségtelenül a fiatal rapperrel, DaBabyvel közös verzió érte el a legnagyobb sikereket. A YouTube-on több mint félmilliárdan nézték meg a hozzá készült klipet, a Spotify-on pedig közel 1,5 milliárd alkalommal hallgatták meg a dalt.

Dua Lipa azonban nemcsak a slágerei miatt ismert, az énekesnő ugyanis elképesztően aktív a közösségi médiában. Smink- és divattanácsokat ad, valamint betekintést enged saját privát életébe is. A legutóbb azt mutatta meg, hogy jógázással tölti fel az energiakészleteit, és végrehajtott egy nehéz pózt is a kamerák előtt. Fejre állt, ám nem lehet nem a fenekét figyelni a mutatvány közben.

Dua Lipa is egyike azoknak az albán származású énekesnőknek, akik az utóbbi időben meghódították a popipart. Ha kíváncsi vagy, kik származnak még ebből a balkáni országból, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.