Egy kimondottan nehéz jógapózt csinált meg Dua Lipa, ám a felvétel nem a mutatvány, hanem formás feneke miatt marad emlékezetes. A csinos és vékony énekesnő bomba formában van, és most már tudjuk, hogy ezt a jógának is köszönheti.

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő számtalan dalát játsszák a rádiók. Az elmúlt két év egyik legnagyobb slágere volt a Levitating, amelynek három különböző változatát is elkészítette Lipa, ám kétségtelenül a fiatal rapperrel, DaBabyvel közös verzió érte el a legnagyobb sikereket. A YouTube-on több mint félmilliárdan nézték meg a hozzá készült klipet, a Spotify-on pedig közel 1,5 milliárd alkalommal hallgatták meg a dalt.

Dua Lipa azonban nemcsak a slágerei miatt ismert, az énekesnő ugyanis elképesztően aktív a közösségi médiában. Smink- és divattanácsokat ad, valamint betekintést enged saját privát életébe is. A legutóbb azt mutatta meg, hogy jógázással tölti fel az energiakészleteit, és végrehajtott egy nehéz pózt is a kamerák előtt. Fejre állt, ám nem lehet nem a fenekét figyelni a mutatvány közben.

Dua Lipa is egyike azoknak az albán származású énekesnőknek, akik az utóbbi időben meghódították a popipart. Ha kíváncsi vagy, kik származnak még ebből a balkáni országból, kattints ide!