Atyaég! Horváth Gréta bikinit húzott és olyat tett, mint korábban még sosem

suppolás Horváth Gréta Nyár Horváth Gréta szerelme bikini nyaralás SUP Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején minden Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásától volt hangos. A celebpár azonban fél év alatt nemcsak lezárta egykori kapcsolatát, hanem mindketten új életet is kezdtek. Dávidra és Grétára is rátalált a szerelem és boldogabbak, mint valaha.

Horváth Gréta Instagram-oldala arról árulkodik, hogy az egykori sorozatszereplő élete legboldogabb időszakát éli. Szebbnél szebb képeket tölt fel a profiljára, melyek idilli, romantikus hangulatot árasztanak, így a követői joggal lehetnek irigyek az influenszer sikereire. Gréta pedig tesz is azért, hogy teljes életet éljen, ezért év elején megfogadta, hogy annyi új dolgot kipróbál, amennyit csak lehet.

Ezek közé tartozik, hogy feszegeti a határait, és mivel nem szereti a mély vizet, adta magát, hogy bemerészkedjen a Balaton közepe felé. Gréta is kipróbálta a SUP-ot és erről fotó is készült a rajongói legnagyobb örömére. A fiatal influenszert ugyanis egy fekete bikiniben, hátulról kapták lencsevégre, így bárki megcsodálhatja formás fenekét.

Az idei a sztárszakítások éve, ám ez nem érhette váratlanul a celebvilágot, ugyanis Iszet boszorkány főpapnő mindezt megjósolta már 2022 elején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.