December hatodikán a negyeddöntőbe jutásért küzd Portugália csapata, élén Cristiano Ronaldóval. A helyszínen szorít szerelmének a focista kedvese, Georgina is, aki bikinis fotójával hívta fel magára a figyelmet.

November végén derült ki, hogy Ronaldo távozik a Manchestertől, ám most nem klubja, hanem hazája mezét viselve kell helytállnia a pályán. A portugál válogatottnak minden esélye megvan arra, hogy a 2016-os Európa-bajnoki cím után ezúttal a világbajnoknak járó elismerést is megszerezhesse.

Első ellenfelük a kieséses zónában Svájc lesz, ha pedig nyernek, akkor vagy Spanyolország vagy Marokkó lesz a kihívójuk.

C. Ronaldóék veresége után bikiniben élvezte a dohai napsütést Georgina RodríguezForrás: Georgina Rodríguez/Instagram

Ronaldo kedvese, Georgina a helyszínről támogatja szerelmét, és egy pikáns sztorit osztott meg magáról saját Instagram-oldalán – vette észre a Bors.

A bikinis kép nem lenne meglepő, ám a helyszínen, Katarban szigorúak az öltözködési szokások. A szervezők külön kiemelték, hogy arra kérik a szurkolókat, látogatókat, hogy tartsák tiszteletben az ország hagyományait, és a hölgyek viseljenek vállakat és lábakat eltakaró öltözéket.

Ezt nem mindenki tartja be, például a horvát válogatott dögös szurkolója sem.