Szabó Ádám menyasszonya -1 fokban vetkőzött le az Eiffel-torony előtt

Szabó Ádám fotó popsi menyasszony Eiffel-torony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám megható sorokat fűzött menyasszonya szexi fotójához.

A harmonikás szinte rekordidő alatt jegyezte el Farkas Jennifert, és bár rengeteg negatív kommentet kapnak mindketten a szerelmük miatt, és amiatt, hogy a lány épp válófélben van, ők rendületlenül kitartanak egymás mellett.

A sztárpár most a párizsi divathétről jelentkezett be, Jennifer igen különleges kreációt választott, amely szinte teljesen szabadon hagyja formás popsiját. Szabó Ádám érzelmes sorokat fűzött kedvese fotójához:

"Sokan csak egy képet látnak és rajta egy szép nőt, aki januárban -1 fokban zsenge ruciban áll Párizsban az Eiifel toronytól nem messze, sőt, viszonylag elég közel... De ez nem csak egy kép... Ez a kép, ez a nő az élet maga! Ő elhatározta, hogy -1 fokban ezt a képet szeretné megcsinálni, mert a fejébe vette és megtervezte, hogy hol, s mikor, fittyet hányva az időjárási viszonyokra, Ő ezt meg fogja csinálni" - kezdte a harmonikás.

"Ez a kép miattad nekem, Jennifer, az életről szól! Mert ebben minden benne van... az elszántság, határozottság, leleményesség, bátorság, vakmerőség, kockázat, előre tekintés és iszonyat sok energia/erő, de emellett tudom, hogy fájdalom, félelem, kudarc, szomorúság és bizonytalanság is jelen volt. De a negatív dolgok mind mind eltörpülnek, mert Te győztél és én tudom, hogy mindenre képes vagy!!!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.