karácsony mixer Solti Ádám Non Stop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énektudása után most egy új oldalát is megismerhetjük a Non Stop szépfiújának, aki nemrég profi mixerektől vett órákat.

Solti Ádám, az RTL Klub tehetségkutatójában feltűnt énekes idén kicsit magányosan készül az ünnepekre, hiszen nemrég ért véget egy tíz éves kapcsolata. "Mivel egyedül vagyok, most nem is várom annyira a karácsonyt" - tette hozzá a Non Stop sármos frontembere. Októberben még azt nyilatkozta, hogy szeretne valakit találni, akivel boldog lehet, ma már azonban úgy látja, a mostani pörgős időszakában nem is lenne ideje egy barátnőre. "Most nem erre koncentrálok, különben is, kinek kellene egy olyan pasi, aki soha nem ér rá" - mesélte a sármos énekes a Life.hu-nak.

Ádám azért az ünnepek alatt lazítani is fog: két napra Németországba utazik a családjával pihenni. A pihenést egyébként annyira komolyan veszik a Non Stop-os fiúk, hogy bár karácsonykor családtagjaiknak zenélni szoktak, idén ezt most kihagyják. Szilveszterre még nem érkezett koncertfelkérésük, de azért bizakodóak, és a jövőt tervezgetik. Hogy konkrétan mit terveznek, arról Ádám csak annyit árult el, hogy olyasmire számítsunk, ami Magyarországon még nem volt.

Annyi biztos, Ádám mindenképpen előrukkol majd valamilyen különlegessel. Az utóbbi hetekben egy profi mixertől megtanult ugyanis néhány igazán finom és jellegzetes Jack-koktélt keverni, amit szilveszterkor "élőben", pontosabban a Non Stop-os fiúkon fog kipróbálni. Hosszú évek óta most először nem a volt barátnőjével, hanem az együttessel tölti majd a szilvesztert. "Régebben fontos volt számunkra az év végi forduló, mert ez egyfajta közös babonánk is volt az akkori kedvesemmel. Úgy gondoltuk, hogy ha nem együtt ünnepeljük az év utolsó estéjét, az rosszat jelent a kapcsolatunknak." Egyszer, hogy elkerüljék a babona valóra válását, Ádám és egykori párja képesek voltak több száz kilométert autózni, hogy a 6-oson félúton találkozzanak, és együtt koccintsanak az újévre.



szólj hozzá: Non Stop



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.