szépségverseny büntetés Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa kavarógépe megszegte a szabályokat azzal, hogy kihívás előtt felfedte: Bécit viszi ki párbajozni. Hiba volt, ugyanis büntetést vonz maga után. A hír hallatán Oli elveszítette a fejét, és véresre verte az öklét a falba.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Játékból sírás

A gyerekek kérdeznek, a szülők válaszolnak, legalábbis a feladat szerint. Az ártatlan játékból viszont újabb könnyeket ejtett Anikó. Csoda, hogy az egerek nem fulladnak bele a lány könnycseppjeibe. Most Olivér beszédén hatódott meg, ami az ő lelki állapotát tükrözte.


Gyerekszépségverseny

A fekete gyöngyszem miért jajveszékel egyfolytában? Valaki segítsen nekem ezt megfejteni. Végre Gombócka kezdi összekaparni magát, erre Ani vágja be a durcát. Ezúttal villabéli apja viselkedését vette a szívére. Szerinte Alekinónak nem lehet megfelelni. Ettől függetlenül a versenyen ismét megcsillogtathatta művészi tehetségét egy Petőfi-verssel, de volt itt focista, balerina, énekes és táncos is a gyerekszépségverseny alatt.


Oli kiborult a büntetés hallatán

Mint tudjuk, a vagány srác Bécit viszi ki megmérkőzni a szombat esti párbajra. Ám ezt már a kiválasztás óta többször elhintette, ami szabályszegésnek minősül, és szankciókkal jár. Feltehetően a büntetés szerelmével, Enikővel lesz kapcsolatos, így a hír durva agressziót váltott ki az alfahímből, úgy üvöltött, mint egy sakál, és kárt tett magában. A szerelemre éhes srác elveszítette józan ítélőképességét, többször belevert a falba, úgy, hogy már véres seb keletkezett az öklén. Érzése szerint ezzel a sorsa meg lett pecsételve.


Meglepetés a villalányoknak

Egy férfimagazin címlaplányaként pózolhatnak holnap reggel a VV-csajok. A meglepetés nem feltétlenül úgy sült el, ahogy az várható volt. Kitörő örömmel talán csak Rácz hugica fogadta, a többiek egyből elkezdtek hibákat felfedezni magukon. Itt jött mindjárt az önbizalomhiányos Szandika, aki kisebbségi komplexusban szenved, nem látja magát se szépnek, se csinosnak, talán ennek köszönhető a sok mű "cucc" rajta. Anikó egyből elkezdett felülést csinálni, Éva szintén az úszógumik miatt aggódik. S miután a vakolatot is eltávolították arcukról, akkor jött a feketeleves, feltűntek a tinédzserek leggyakoribb bőrpanaszai, a pattanások. Nem mintha ők a fénykorukat élnék, de hát mindenkinek lehetnek rossz napjai. Közben Gigi felborzolta a kedélyeket a lányok körében formás popója miatt, s nem utolsósorban Jerzy férfiasságát is, amit a tus alatt fülledt csókok hevében vezették le.

Alekosz, a tökéletes

Alekosz szerint Giginek vastag a combja, szőrös a teste, lófeje van, nincs műkörme, Évának elképesztően ronda lábujjai vannak, smink nélkül veszélyes az arca, Anikónak görbécske a háta... a görög macsó szerint egyik lány sem alkalmas arra, hogy egy olyan színvonalú magazinban megállja a helyét, amely fotózni készül a lányokat.

Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.