műsorvezető A Nagy Duett Rákóczi Ferenc Liptai Claudia Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Péter lesz Liptai Claudia műsorvezetőtársa a TV2 újabb szuperprodukciójában, az áprilisban induló Nagy Duettben.

Majka régi álma vált most valóra: áprilistól Liptai oldalán vezeti a Nagy Duett című celeb-énekes vetélkedőshow-t.

"A Nagy Duettben ismert előadók énekelnek olyan hírességekkel, akik alapvetően nem tudnak. A hétről hétre begyakorolt közös produkciókat élő showműsorban adják elő. Liptai Claudia lesz a műsorvezetőtársam, aminek rendkívül örülök, régi vágyam teljesült ezzel.

TV2 press
TV2 press



Nagyon bírom Clau humorát, biztos vagyok benne, hogy remek párost alkotunk. Nem lesz tisztünk a versenyzők kritizálása, arra ott a zsűri, egy-két pikírt megjegyzést azonban nyilván elejtünk." - vallotta Majka a hamarosan induló műsorról.

A vagány srác egyszer egyébként már lecsúszott a közös munkáról: "Az Ezek megőrültek! próbaadását még Claudiával vezettem, de mire elkezdődtek a felvételek, beindult a Megasztár 5, ahol háziasszonyként számítottak Liptaira, így mást kerestek helyette a szerkesztők. Öröm az ürömben, hogy így megkaptam Rákóczi Ferencet, akivel csodálatos hónapokat hagytunk a hátunk mögött. Amennyire szomorú voltam Liptai elvesztése miatt, annyira örültem, hogy megismerhettem egy másik fantasztikus embert és műsorvezetőt, Rákóczit." - mesélte Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.