VV Szandika Való Világ megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viharos románc úgy tűnik, végleg befejeződött.

Szandika és Gotti néhány napja tartó kapcsolatának a hétvégén már majdnem vége lett, de a plasztikcica meggondolta magát: pár óra mosolyszünet után visszatért lovagjához. A szőkeség a hétfő délutáni NekedValó című kibeszélőshow-ban találkozott újra Gottival.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A kamerák előtt a férfi - valószínűleg heccből - megkérte Szandika kezét, de mielőtt a lány válaszolhatott volna, megjelent Gotti exbarátnője, Aylin Black sztriptíztáncosnő. És itt kezdődtek a bonyodalmak. "Az RTL Klub előszedte valahonnan ezt a romlott nőszemélyt, akivel valaha volt egy másfél hónapos, komolytalan kapcsolatom. Ő elmondott mindenféle szemétnek, ami sajnos bogarat ültetett Szandi fülébe, pedig Aylin szavai légből kapottak voltak. Az egész csak a lejáratásomra ment ki, arra, hogy elválasszanak attól, akit szeretek" - mesélte zaklatottan Gotti, aki a forgatás után a kulisszák mögött akarta tisztázni a helyzetet, de szóváltás lett a vége, és szakított Szandikával - tudtuk meg a Borsról.

Gotti a napilapnak elárulta, hogy még mindig szerelmes, de nem akar bohócnak tűnni a nyilvánosság szemében, és nem akar a plasztikcica karrierjének útjába állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.