ittas vezetés műsorvezető büntetés Való Világ 4 Stohl András per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András először szólalt meg a bírósági ítélet óta - meglepő bejelentést tett a Fókuszban.

Az RTL Klub műsorvezetője a Fókuszban búcsúzott el a nézőktől. Bejelentette, hogy a másodfokú ítélet meghozataláig nem vezet tévéműsort, a Való Világot sem folytatja. Április 12-én kedden lesz utoljára képernyőn, és az őszi tárgyalásig biztosan nem vállal semmilyen televíziós munkát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Cáfolta azt is, hogy valóságshowt forgatnának a börtönben: "Akármi történik másodfokon, azt tudomásul veszem. Semmi olyan dolgot nem tervez a csatorna, és én sem, ami azt mutatná, hogy ez egy komolytalan ügy. Nem lesz börtönös show, ezt nekem kell végigszenvedni."

A műsorvezetőt nagyon szíven ütötte a büntetés mértéke (2 év 4 hónap), amit múlt héten kirótt rá a bíróság, de elfogadja, hogy jogilag ez helyes. Nagyon aggasztja, hogy mi lesz a 80 éves édesanyjával, a lányaival és a nővére gyerekeivel, akiket szintén ő támogat anyagilag. Ilyen lelki állapotban pedig nem tudja vállalni a Való Világ műsorvezetését. Színházi munkáit nem mondta le.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.