Falusi Mariann százas Pa-Dö-Dö énekesnő zsírégetés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő átlépte a bűvös határt: húsz év után 100 kilógram alatt van a súlya.

Nézd meg Mariannt a Nagy Duettben! Képgaléria, katt ide!





Falusi Mariannak most minden oka megvan arra, hogy örüljön, hiszen amikor legutóbb mérlegre állt, a mutató nem ment túl a bűvös száz kilón, 98,1 kg-ot mutatott. A Pa-Dö-Dö énekesnője tavaly szeptemberben kezdett zsírégetésbe és azóta is odafigyel megváltozott életmódjára.

"Februárban volt egy négy hetes időszak, amikor egy speciális súlystabilizáló étrendet követtem a zsírégető klub szakembereinek tanácsára. Tudom, erre szükség volt, hogy a bőröm is felkészüljön a további fogyásra, de én végig azt vártam, mikor folytathatom végre a fogyókúrámat. Meg is van a legnagyobb sikerélményem, hiszen húsz évvel ezelőtt voltam utoljára 100 kiló alatt! Ez pszichikailag nagyon sokat dobott a hangulatomon, még tovább spannol." - árulta el Mariann, akinek lehet, hamarosan ki kell cserélnie ruhatárát.



"A 100 kg feletti embereket kövérnek szokták nevezni. Így ez alatt a súly alatt már nekem is van esélyem arra, hogy ne a kövérek közé tartozzak. Nagyon jó érzés erre gondolni, még jobban feldob. Ott tartok, hogy előbb-utóbb meg is kell válnom a régi ruháimtól, mert már mindenhez övet kell vennem!" - árulta el mosolyogva a büszke énekesnő, aki azt tervezi, a közeljövőben elajándékozza a számára már túl bő darabokat.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.