idegösszeomlás sírás Lady Gaga show botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nagyon magabiztos előadónak tűnik, a minap mégis elsírta magát egy televízióműsorban.

A botrányos és feltűnő viselkedéséről ismert popénekesnő nagy meglepetést okozott. Az HBO egyik showműsorában ugyanis - miközben énekelt -, egyszer csak elsírta magát. Csak találgathatunk, hogy ez csupán egy újabb showelem vagy egy valódi idegösszeroppanás volt.

Northfoto
Northfoto

"Nagyon rossz hangulatban voltam akkor. Eszembe jutott az a sok ember, aki ellenem van, és tönkre akar tenni. Azon gondolkodtam, hogy miért nem tudom semmibe venni a véleményüket" - magyarázta Gaga, aki néha még mindig vesztesnek és elveszettnek érzi magát.

Lady Gaga szeretné azt is, ha a hozzá hasonló önbizalomhiányos gyerekek példát vehetnének róla, ezért próbál harcolni a saját bizonytalansága ellen is. "Gyakran, amikor reggelente felkelek, azt mondogatom magamnak, hogy én egy szupersztár vagyok, mivel tudom, hogy a rajongóimnak szükségük van rám."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.