Ganxsta Zolee Rákóczi Ferenc mangalica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagy rajongója a magyar ízeknek, különösen a mangalica húsának.

A mangalica körül forgott Rákóczi Feri és Ganxsta Zolee legutóbbi közös napja. Az egy éve tartó csatározásban az alkohol és a dalolás után most a húsnak estek neki. A Class FM műsorvezetője nagy rajongója a mangalicának, ezért sonkaszeletelő párbajra hívta ki Zolee-t.

Fotó: Somay Márk
Fotó: Somay Márk

Megállt a forgalom Budán a Bartók Béla úton, mikor Ganxsta Zolee kislánya, Zoé egy kipreparált göndörszőrű malac hátára pattant, apja és Rákóczi Feri vigyázó tekintete mellett. A társaság egy különleges pengeváltásra gyűlt össze egy kizárólag mangalicatermékeket kínáló húspatikába. Rákócziék igazán férfias feladatot választottak arra, hogy végérvényesen eldöntsék, ki a jobb. Borotvaéles késsel mangalicasonkát próbáltak leheletvékonyra szelni, ez azonban egyiküknek sem sikerült. A sonka különlegessége, hogy ezt a sertésfajtát Magyarországon tenyésztik, majd a húsát Spanyolországban érlelik három évig, amiért Feri teljesen odavan.

Fotó: Botond Márton
Fotó: Botond Márton

"Nagy rajongója vagyok az őshonos magyar malac húsának, ami sokkal tisztább, mint más állatoké, és nagyon egészséges. Ha lehetne, mangalica-nagykövet lennék. De azt be kell valljam, nagyon bénák voltunk a sonkaszeletelésben: sajnos mindkettőnknek megcsúszott a keze. Legközelebb Zolee jégkorongozni szeretne, amivel az a probléma, hogy ő tud, én viszont félek a jégen. Valami olyanban kéne összemérnünk az erőnket, amiben egy szinten vagyunk" - mesélte Rákóczi Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.