Szerelem a legfölsőbb szinteken tévéműsor vetélkedő Alekosz döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz még az este elején sem tudta, hogy az orosz colost viszi-e haza, vagy Tubi-tubival szeretné folytatni. Az a valószínűsíthető vágy sem volt a segítségére, amit a villából való szabadulás iránt érezhetett.

Jólét ugyanis ide vagy oda, lássuk be, a görög okostojás már több, mint fél éve volt a villa rabja. A lányok így aztán Lilu és Balázs kérdéseinek kereszttüzében voltak kénytelenek várni a görög Adonisz döntésére, aki nagy nehezen végül meg is hozta azt: Veronikát választotta feleségének.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézd meg a műsor felvételéről készült fotókat képgalériánkban!

Fél év, 16 lány, egy feleség

A görög milliomos csók és szex nélkül majdnem fél évet töltött el a luxusvillában. Majd egyszer csak lehetősége nyílt arra, hogy 20 napon keresztül 16 lányt engedjen közel magához. A három hét alatt sokat töprengett, harcolt magával és természetesen ismerkedett, hogy aztán 16 hölgy közül kiválassza azt az egyet, akivel szabadjára engedheti a boldogság narancssárga madarát.

A döntő első és utolsó pillanataiban a hedonista hellénnek még fogalma sem volt arról, hogy ki lesz szíve választottja. A stúdióban elsőként Olga libbent be, az orosz colos tőle megszokott módon hideg tekintettel, jégszívvel foglalt helyet. Majd megérkezett a vetélytársa, Veronika is, a cserfes, vigyorgó lány, aki őszintén beszélt érzéseiről.

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.