VV Gigi Való Világ 4 szerelem Müller Attila változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi műsort vezet, rengeteg felkérése van, és amire álmában sem mert volna gondolni néhány héttel ezelőtt: rátalát a szerelem.

Gigi élete fenekestül felfordult, amint elhagyta a villát. Egy csapásra népszerű lett, és bár szakítása Jerzy-vel igen megviselte, a sok munka segített neki talpra állni. Most komoly tervei vannak, és maga mögött akarja hagyni azt a múltat, amikor még erotikus munkákkal kereste kenyerét.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A barna celeblány igen sok ajánlatot kapott, amióta kijött a luxusbörtönből - persze voltak köztük igen meghökkentő, tisztességtelen felajánlások is. Ő azonban most változtatni szeretne életén, és nem akar visszatérni az erotikus iparba. Gigi lett az egyik műsorvezetője Alekosz új műsorának, a Szerelem a legfölsőbb szinteken társkereső show-nak, és mostanában sok buliban megfordul - egy ilyen alkalommal került közelebbi kapcsolatba Müller Attilával, a Cool Tv műsorvezetőjével. A fiatalok egyébként már régen ismerik egymást: Attila együtt táncolt a lány testvérével, Bécivel. Attila köztudottan szereti a szemrevaló és bevállalós lányokat - korábban hosszab ideig járt az ex-pornósztár Alexandra Diamonddal - így nem csoda, ha megakadt a szeme a hírtelen ismertté vált Gigin. Kapcsolatuk állítólag még csak kezdeti fázisban tart, ezért még idő kell, hogy kiderüljön: vajon mennyit is bírhat ki egy reflektorfényben született kapcsolat...

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Müller Attila jó barátságban van Bécivel is

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.