nyuszilány VV Gigi vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi lesz a nyuszis magazin egyik nyári bombázója - a lány állítólag már meg is állapodott a lap főszerkesztőjével, Pantl Péterrel arról, hogy ő lesz a júliusi címlapon. 

A Blikk a következőket tudta meg a magazin főszerkesztőjétől: "Igaz, hogy ő a kiszemeltünk. Már minden részletet illetően megállapodtunk. Kicsit nehezen indult a beszélgetés, gátlásos volt. De miután feloldódott, már sokkal rugalmasabban állt a dologhoz. Merész képek lesznek!"

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Gigi a következőképp emlékszik a felkérésre: "Éppen Playboyt vettem az újságosnál, amikor Péter felhívott. Először azt hittem, be van kamerázva a árus bódéja, és csak tréfa az egész. Amikor mondtam neki, hogy pont most vettem meg a lapjukat, jót nevetett, én pedig, bevallom, ebben a mókás helyzetben éreztem valamiféle sorsszerűséget. Régebben ez volt az álmom, de mindig úgy éreztem, kis ember vagyok én az ilyesmihez. Örültem a megkeresésnek, de egy kicsit féltem is. Anyu is hüledezett eleinte, de végül azt mondta, most vagyok fiatal, éljek a lehetőséggel. Béci is féltett, de ez egy nívós lap, szerinte is vállalhatom. Korrekt ajánlatot kaptam, így végül igent mondtam" - vallotta a Blikknek az exvillalakó.

A lány azt is elmondta, mindent megtesz azért, hogy tökéletes formáját hozza: "Edzek, és vákuumos testkezelésekre járok, hogy minél formásabb legyek. Minden látszani fog. Valós képet szeretnék mutatni magamról mindenkinek, kértem, hogy ne retusálják majd a felvételeket. Nem zavar, ha látszik majd egy-két hiba, az is én vagyok. Az unokáimnak is meg szeretném mutatni majd, hogy milyen volt fiatalon a nagyi!" - tette hozzá az újdonsült nyuszilány. A Life. hu egyébként úgy tudja, már el is készültek Gigi pikáns és mindent kendőzetlenül megmutató képei...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.