Justin Bartha párkapcsolat Scarlett Johansson Flört szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Scarlett Johansson nem sokáig szomorkodik volt kedvese, Sean Penn miatt! A színésznőt ugyanis nemrég Justin Bartha társaságában látták, akivel később együtt is vacsorázott.

Egy olyan gyönyörű és vonzó nő, mint Scarlett Johansson nem maradhat sokáig egyedül. Legalábbis amióta a szőke színésznő szakított legutóbbi szerelmével, Sean Penn-nel - mivel az 50 éves színész még nem állt készen egy komoly kapcsolatra -, mindenki azt találgatja, vajon ki lesz a következő párja.

AFP
AFP


A színésznő a napokban megjelent a Másnaposok szereplője, Justin Bartha új darabjának bemutatóján, ahol úgy tűnt, a két fiatal nagyon jól megérti egymást. A darab után még egy közös vacsorán is részt vettek, ahol szemtanúk szerint Johansson elmélyülten beszélgetett a végig mellette ülő Justinnal. Sőt, állítólag látványosan flörtöltek is egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.