X-Faktor fogathajtás Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt felkérték a Nemzeti Vágta Fogathajtó versenyére.

Újabb hírességgel bővülhet a Nemzeti Vágta gárdája. Keresztes Ildikó is lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát a szeptember 18-i Fogat Vágta sztárfutamán. A vagányságáról és szabadságszeretetéről ismert énekesnő óriási megtiszteltetésnek érzi a versenyre való invitálást, noha a lovas világ még teljesen ismeretlen a számára. Az újdonság varázsa és a kihívás azonban felkeltette érdeklődését.

Red Lemon Media
Red Lemon Media



A Lázár fivérek néhány hete a fogathajtó futam kapcsán keresték meg Keresztes Ildikót, aki örömmel fogadta a felkérést, de addig nem mondott igent, amíg nem próbálta ki magát ebben a sportban. A művésznőnek nem ismeretlen a versenyzés okozta izgalom, hiszen az általános iskola nyolcadik osztályáig szertornászként élte ki a kihívások iránti vágyát. Miután az iskolában megszűnt a szertornaedzés, szakedzőjük a lovassport irányába csábítgatta a tornász lányokat. Ildikó életéből azonban kimaradt a lovaglás, ugyanis a fiatal lány inkább a ritmikus sportgimnasztikát választotta.

Red Lemon Media
Red Lemon Media



"Nagyon örülök, hogy a Lázár fivérek gondoltak rám. Csodálatos rendezvénynek tartom a Nemzeti Vágtát és boldogan veszek részt a versenyen, amennyiben fel tudok rá készülni. Ugyan a fogathajtás nem egy tipikusan női sport, de én pont az ilyenfajta kihívásokat szeretem. Tartok egy kicsit a lovaktól annak ellenére, hogy állatbarát vagyok, de vonz a lovas életérzés. Mielőtt döntök, szeretném alaposan körüljárni ezt a sportot, hiszen nem veszélytelen és kudarcot sem szeretnék vallani" - mondta az énekesnő, akinek döntése nagyban függ attól, hogy mennyi időt tud szentelni a versenyre való felkészülésre. A jeles esemény időpontja ugyanis nagyon közel esik az X-Faktor élő műsorainak kezdetéhez, emellett készülő nagylemeze is hatalmas energiákat igényel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.