Courtney Love Frances Bean Cobain sztárcsemete Kurt Cobain szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love és Kurt Cobain lánya igézően szép nő lett.

Frances Bean Cobain világhíres szülőkkel büszkélkedhet: apja a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Kurt Cobain, édesanyja pedig a botrányos életvitelt folytató énekesnő, Courtney Love. Tizenkilencedik születésnapja alkalmából Rocky Schenck divatfotós egy képsorozatot készített a sztárcsemetéről, melyet a hollywoodi aranykor inspirált. Schenck olyan nagy nevekkel dolgozott korábban, mint Nicole Kidman, Tom Cruise, Adele és Annie Lennox.

Fotó: Rocky Schenk
Fotó: Rocky Schenk

Még több kép a galériában! Kattints a képre!

A sztárcsemetének igézően kék a szeme, a bőre is hibátlan - a képeken hálóingben és dívás kreációkban pózol a fiatal lány. Frances mindössze húsz hónapos volt, amikor édesapja elhunyt, így szinte semmi kapcsolata sem volt Kurt Cobain-nel. Életét születésétől fogva nyomon követte a média, hiszen züllöt életet élő anyja sokszor adott rá okot, hogy írjanak róla. Reméljük, Frances jobban él majd az adottságaival, mint szülei tették, és nem szippantja be a drogok és az alkohol kemény világa...

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.