Érdekes edzést választott az énekesnő - fogynia azonban nem sikerül

óceán aerobik fogyás Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey különös módját választotta az edzésnek - de módszere cseppet sem tűnik hatékonynak.

Mariah Carey énekesnő áprilisban adott életet ikreinek - az utóbbi három hónapját pedig azzal töltötte, hogy végre lefaragjon egy keveset a szülés alatt felszaladt kilókból. Azt a vak is láthatja, hogy Mariah nem tartozik azon celebanyukák közé, akik a szülés után két héttel ismét kifutóra állhatnak - az énekesnő inkább a másik "csapatot" erősíti. Mariah örökké küzd a kilókkal - köszönhető ez remek étvágyának és annak, hogy nem fűlik a foga a sporthoz. Most azonban már bőven lenne honnan lefaragnia...

twitter.com/MariahCarey
twitter.com/MariahCarey

"Rajta vagyok az ügyön!" - mondta a People magazinnak a sztár. Nem sokkal később pedig a következőt írta közösségi oldalán: "Az óceánban edzek! Olyan régen fürödtem már az óceánban! A kislányom, Monroe pedig még nálam is jobban imádja a vizet - már ha ez lehetséges." A szöveghez a fent látható képet is csatolta az énekesnő, aki állítólag aktívan vízi aerobikozik. Mariah régóta a sport nagy rajongói közé tartozik, és szerinte ez a mozgásfajta háromszor hatékonyabb, mint bármi más.

Nos, úgy tűnik, a díva eddig nem találkozott olyan, a vízi aerobiknál jóval megterhelőbb sportokkal, mint például a spinning - alakja szinte semmit sem változott a szülés óta. Mariah a kutyusait sem hagyta otthon: egyik nap öt Jack Russell terrierjével sétálgatott Floridában az óceánparton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.