Oscar-díj halál Cliff Robertson Pókember
Elhunyt Cliff Robertson Oscar-díjas színész, a Pókember-filmek szereplője.

AFP


Robertson 88 évesen halt meg szombaton New Yorkban - közölte a Los Angeles Times című újság. Egy nappal születésnapja után érte a halál a nagyváros egyik kórházában. A színész hozzávetőleg 60 filmben játszott pályafutása során, 1968-ban a Chalry - Virágot Algernonnak című alkotásban főszereplőként nyújtott alakítását Oscar-díjjal ismerték el. Az utóbbi években a Pókember-filmekben tűnt fel Ben Parker szerepében.

Forrás: MTI

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!
Botrány a szállodában - 10 sztár, aki tiltólistára kerülthttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110907-faragatlan-botranyhosok.htmlBanderas rettegett Madonnátólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110909-film-szorakozas-mozi-banderas-rettegett-madonnatol.htmlÉvekig egy nővel élt együtt a színésznő, de végül a férfiaknál kötött kihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110908-uj-lifenetwork-sorozat-a-ferfi-fan-terem-anne-heche.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.