Öngyilkos akart lenni a népszerű magyar énekesnő

Judy lélek elkeseredettség öngyilkosság énekesnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak arcának karakterét, hanem az egész életét megváltoztatta Judy tizenhárom évvel ezelőtti életveszélyes autóbalesete. Az énekesnőt annyira megviselte saját tragédiája, hogy még az öngyilkosság gondolatával is kacérkodott.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)






Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Életem legnehezebb időszaka volt, a magánéletem romokban hevert, lélekben iszonyatosan magányosnak éreztem magam még a baráti körömben is. Általában az emberek fejében az ilyen helyzetekben átvillan, hogy nincs értelme az életnek, inkább végez magával. De ez csak kósza gondolat volt nálam, nem tudnék sem magamnak, sem másnak ártani sosem. A mély depresszióból a szakmai sikerek jelentették a kiutat, az átélt borzalmakért ezt kaptam cserébe az élettől kárpótlásként" - magyarázta a Life.hu-nak a ma már boldog párkapcsolatban élő, első gyermekével várandós énekesnő.

"Balázs személyében megtaláltam az az embert, akivel jóban-rosszban egymás mellett vagyunk, sosem éreztem még annyira, hogy a párom szeret, hogy mennyire fontos vagyok neki. Mellette lelkileg teljesen rendben vagyok, most az életem szakmai oldala szorult háttérbe" - tette hozzá Judy.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.