VV5: Csaba már megint megússza a párbajt, Veronika ribancosan táncol

VV5 valóságshow védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csabára ismét rámosolygott a szerencse: a VV5 második arénás feladatát ezúttal is ő nyerte meg, így védettséget kap a következő kiválasztáson és párbajon. Attila ezúttal sem hagyta ki a kínálkozó lehetőséget, hogy kínozza Kingát. Veronika csak egy pontot kapott az erotikus táncára, mert túl "ribancosan" táncolt.

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!




Ti örökbefogadnátok roma gyereket?





Dya, Annamari, Shadi, Kinga, Veronika és Csaba jutott tovább a második, célbadobós fordulóba. A hat játékosnak különböző színű pólóba bújva, az azzal megegyező színű üvegkockát kellett betörnie egy kókuszdióval. Ha valaki nem találta el a saját színét, hanem egy eltérő színt lőtt be, akkor az a színű játékos örülhetett a potyapontoknak. Veronika és Kinga szerencsétlenkedésének köszönhetően Csaba nyerte meg megmérettetést, így a következő kiválasztáson ismét ő élvezi a védettséget.


Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!






Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




A kvízvetélkedőn Csaba és Attila mérte össze a tudását, az utóbbi folyamatosan csalt a válaszadással, de még így is az ő csapatuk vesztett. A csíkosok számára a győzelem helyett a résztvétel és a csalás a fontos, így boldogsággal töltötte el őket minden egyes alkalom, amikor ellenfeleiket láthatatták örülni. Dyának azonban csöppet sem tetszett ez a hozzáállás, ezért megfogadta, hogy a játék vége után sem akar soha többé szóba állni a csíkosokkal.

Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)








Eszter és Veronika mérte össze tehetségét az erotikus táncban. Az ügyvédlány beleadott apait-anyait a gogózásba, amit Gergő még így is csak két pontra értékelt, mert zavarta Eszter túlsúlya. Veronika is odatette magát a táncolásban, de Shadi véleménye szerint erotikus helyett ribancosra sikerült, ezért egy ponttal értékelte a kacsacsőrű lány mutatványát.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.