Veca családja örül Keresztes összeomlásának

X-Faktor Keresztes Ildikó Janicsák Veca döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárörvendő mondatokkal írta tele az internetet Janicsák Veca bátyja. A testvér annak örül, hogy Keresztes Ildikó összeomlott, mert úgy érzi, a sors adta vissza neki azt a sok rosszat, amit Ildi okozott Vecának.

Keresztes Ildikó rettenetesen nehéz helyzetbe került múlt héten. Az énekesnőnek az X-Faktor 2011 mentoraként döntenie kellett, hogy melyik versenyzőjét küldi haza, és fosztja meg álmától. A rock hazai nagyasszonya összeomlott, sírógörcsöt kapott, mert lelkileg megviselték a történtek.
Alig tudta kimondani a kőkemény ítéletet, de végül Demes Tamás kiejtése mellett voksolt. Ildikó mellett sokan kiálltak, még a kiesett tiszasalamoni tehetség is nyugtatgatta őt. Megértették, hogy neki, abban a székben, ahol ül, meg kell hoznia bizonyos felelősségteljes döntéseket.



Mégis vannak olyanok, akik kárörvendenek a szituáción. Janicsák Veca tavalyi kiejtése ugyanis mély tüskét hagyott a 2010-es X-Faktor legjobb női előadójának családjában. Akkoriban éppen Keresztesen múlt, hogy Vastag Csaba ellenében távoznia kellett a lánynak, a família pedig azóta is fortyog. A most szombati események láttán Veca bátyja, az énekesnő menedzsmentjében szerepet kapó Viktor a legismertebb közösségi oldalon fakadt ki, és leplezetlenül oltotta Ildikót. "Ilyen, amikor a fagyi visszanyal. Nem a két gyereknek kellett volna párbajozni, de Ildikó most visszakapta az érzést. Ilyen a sors. Lehet, hogy gonosz vagyok, de jó volt nézni" - magyarázta a testvér, aki arra is talált okot, hogy miért alakultak a dolgok a már ismert módon. "Egyébként még arra is gondoltam, hogy Geszti azért mondta a másik gyerek nevét, hogy Ildikónak kelljen döntenie, és ezzel adta neki vissza" - utalt Viktor arra, hogy tavaly éppen Geszti Péter mentoráltja volt Veca.

A november hatodikai nagykoncertjére készülő énekesnőnek, családjának és Keresztes Ildikónak legközelebb hétvégén lesz alkalma megbeszélni a félreértéseket - Veca lesz ugyanis a harmadik élő show sztárfellépője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.