Duplájára hízott a kedvenc filmünk hősnője

diéta fogyás Martine McCutcheon Igazából szerelem hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Renée Zellweger egy szerep kedvéért hízott jó néhány kilót, addig Martine McCutcheon angol színésznő ruhamérete azért nőtt több számot, mert így jobban érzi magát.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


a róla készült képeket itt megnézheted!

"Nem akarom, hogy folyton azzal nyaggassanak, hogy egészségtelenül élek és túlsúlyos vagyok, de annak sem örülnék, ha azért lennék téma, mert a testem szörnyen sovány. Sosem viselkedtem úgy, mint egy szupermodell, mert vagyok, aki vagyok. Vonzónak érzem a külsőmet, kihozom magamból a legtöbbet, és az én testem legalább valódi!"


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Martine itt még sokkal karcsúbb (2004)


2007-ben Martine nagyon elégedett volt az alakjával. "Most jól érzem magam a bőrömben. Szeretnék nyolcas méretű lenni (az angol 8-as nálunk S-es méretet jelent), de akkor az egész életem a kilókkal való küzdésről szólna. Már megalkudtam magammal, a méretem 12-es (L-es), és élvezem az életet!" - vallotta őszintén a színésznő.


Az utóbbi években a sztár a filmek helyett az írásban teljesedik ki, boldog és magabiztos fellépésének köszönhetően pedig az egyik legnagyobb joghurtkampány arca lett 2010 januárjában.

Tipp! ValóVilág szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.