Vége a házasságának: 14 hónap után válik a híres énekesnő

házasság feleség katy perry válás színész férj énekesnő Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony a szeretet ünnepe, mondja mindenki. A valóság azonban sajnos sokszor másképpen fest.

Tipp! Tragédiák és botrányok éve! Kattints a galériáért!



AFP
AFP

Katy Perry és Russell Brand december elején


Minden rajongó csodálkozott azon, hogy Katy Perry miért nem a férjével töltötte a karácsonyt. Az énekesnő az ünnepek alatt a barátaival szórakozott Hawaii strandjain - a lesifotók szerint pedig nem volt rajta a jegygyűrűje. Közben a férj, Russell Brand sem igyekezett csillapítani a pletykákat: őt is gyűrű nélkül látták vásárolgatni Londonban, közvetlenül karácsony után.

"Nagyon csúnyán összevesztek azon is, hogy hol töltsék az ünnepeket. Ronda dolgokat vágtak egymás fejéhez, sértegették a másikat, végül mindenki ment a saját dolgára" - mondta egy, a párhoz közelálló informátor. "Még nem költöztek külön, de ez is hamarosan bekövetkezik. A vitáik egyre hevesebbek és hangosabbak. Valószínűleg elválnak a jövő év elején, de mindketten olyan szenvedélyesek, hogy egyik napról a másikra meg is gondolhatják magukat."

Közben a férj, Russell Brand megerősítette a szakítást, december 30-án beadta a válási kérelmet a Los Angeles-i bíróságra. A papíron "feloldhatatlan konfliktusokra" hivatkozott.

"Katy és én úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a házasságunknak. Mindig szeretni fogom őt, és nagyon remélem, hogy barátok maradhatunk" - nyilatkozta Russell a US magazinnak.

Russell Brand és Katy Perry mindössze 14 hónapig voltak házasok.

Tipp! Ezekre voltatok kíváncsiak 2011-ben. Kattints a galériákért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.