szabadulás színész Stohl András börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan kezdhet visszaszámolni Stohl András: a színész állítólag március 5-én szabadul.

Stohl súlyos sérülést okozó, ittasan és drogos állapotban elkövetett közlekedési baleset miatt tíz hónapos börtönbüntetést kapott, de jó magaviselet esetén hamarabb is szabadulhat. ,,Nem vagyok balhés típus, így azt hiszem, nem lesz gond a börtönben, jól beilleszkedek. Tudok alkalmazkodni, még voltam katona, ez is olyasmi lehet." - mondta a Blikknek bevonulása előtt a színész, és igaza lett. A színészt a múlt héten berendelték a büntetés-végrehajtási bíró elé, aki közölte Stohllal az örömhírt: megfelezték a 10 hónapos büntetését, ezért március 5-én szabadulhat.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


,,Ügyfelem jól bírta a bezártságot, ráadásul a múlt héten a büntetés-végrehajtási bíró kedvezményi tárgyalásán hozott határozat új erőt adott neki. Az intézetben tanúsított magatartását kifogástalannak minősítették, így jó magaviselete miatt megkapta a tíz hónap felezését. Ennek köszönhetően családja nőtagjait, az édesanyját, a kedvesét és a lányait már személyesen köszöntheti fel nőnapon." - mondta Ruttner György, Stohl András jogi képviselője a Blikknek.

A napilap szerint Stohlt a Nemzeti Színházban nagyon várják vissza. Szerepei többségét átvették, kivéve az Úri muriban és a Patriot for me című előadásban, amelyeket most nem játszanak. A színház repertoárjában most nyolc olyan darab szerepel, amiben Stohl András akár szabadulása másnapján színpadra léphetne. Az RTL Klub is szerződést bontott vele az ítélet után, a programigazgató azonban elárulta a Blikknek, hogy komolyan számolnak Stohllal. ,,Igen, a csatorna számít Stohl Andrásra szabadulása után." - mondta Kolosi Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.