munkanélküli munkanap Fresh adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lett jó vége Fresh Andi és az internetes rádió kapcsolatának: az énekesnő ügyvédje állítja, anyagilag átverték a lányt, a rádiósok pedig Andi alkalmatlanságáról beszélnek.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Villányi Andi minden más tevékenységét félredobta, hogy belevesse magát egy internetes rádió népszerűsítésébe. A munkakapcsolat hat hónap után mégis megszakadt. A rádiósok szerint Andi nem volt elég jó, trágárkodott élő adásban, és nem tudták megszeretni a hallgatók sem.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


"Andi szerződtetése mellett nemcsak megnyerő külseje, hanem a zenei piacon szerzett tapasztalata és magával ragadó személyisége is szólt. Nem titkolt célunk volt, hogy a jelenléte hallgatókat vonzzon. A közös munka mégsem hozta meg a gyümölcsét. Andi sajnos nagyon sokszor trágárul beszélt az élő adások alatt, ezt bárki hallhatta a neten. Akárhogy igyekezett, nem sikerült belopnia magát a hallgatók szívébe, több olyan visszajelzést kaptunk, hogy nem szeretik nézni és hallgatni a műsorát. Talán ezt ő is érezte, és az utóbbi másfél hónapban már be sem járt. Ez szerintünk elég ok volt, hogy kirúgjuk"
- meséli az egyik tulajdonos, János a Borsnak.

Dr. Mile Attila, az énekesnő jogi képviselője a következőket vallotta a Borsnak: "Ügyfelemmel a rádió érvényes munkaszerződést kötött, de az ebből fakadó munkabérfizetési kötelezettségének a mai napig nem tett eleget. Andi hat hónapot dolgozott úgy, hogy nem kapta meg a bérét. Munkájára semmilyen panasz nem volt, mindennap úgy látta el, ahogy az elvárható volt. A rádió ellen jogi úton próbáljuk követelésünket érvényesíteni, nyilvánvaló, hogy ilyen lejáratással próbálnak kibújni a fizetés alól. A valótlan kijelentésekért külön perben is felelniük kell."

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.