Pasija nélkül jár bulizni a nemrég eljegyzett színésznő

buli Miley Cyrus párkapcsolat színész szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus Hollywoodban bulizott, amíg vőlegénye, Liam Hemsworth forgatott.

Liam Hemsworth New Orleansban forgatja legújabb filmjét, így menyasszonya, Miley Cyrus kihasználja az időt arra, hogy a barátnőivel bulizzon Hollywoodban. A fiatal sztár a Hollywood Roosevelt Hotel klubjában töltötte nemrég az estét. Már éjfél előtt megérkezett a barátnőivel, és elfoglalták szokásos asztalukat a klubban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Miley egész este táncolt, különösen jól érezte magát Pitbull és Michael Jackson számai alatt. Amikor a DJ betette Rihanna We Found Love című dalát, Miley szinte őrült bulizásba kezdett, majd fotóztak a barátnőkkel" - mesélte egy szemtanú, aki azt is hozzátette, Alexander Skarsgard sorozatsztár is ott bulizott, és nagyon élvezte a ficánkoló lányok látványát.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap 10 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.