Szado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépség

modell bőr szex Bódi Sylvi szadizmus erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi vágyát elégítette ki: Bódi Sylvi sokat sejtető szado-mazo bilincseket imitáló ékszereket csináltatott nemrég magának.

Bódi Sylvi a Facebookon, a rajongói oldalán mutatta meg frissen beszerzett erotikus kellékeit, sőt a poszthoz magyarázatot is fűzött. Igaz, meglehetősen sejtelmesen indokolta, miért is lett szüksége a díszes szado-mazo eszköztárra. "Megvan a vasárnap délutáni program... ;)) Köszönöm ezt a kövekkel kirakott lakkbőr csukló és bokapántot! Gyönyörűségesek lettek!!! :)))) Valamire csak jó lesz... ;D ;)))" - lelkesedett Sylvi a közösségi oldalon sokak örömére. A kis "játékszerek" már a hét elején százhúsz lájknál tartottak, és persze pikáns kommentek is érkeztek.

Fotó: facebook.com, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: facebook.com, Szabó Balázs/Life.hu

,,Nagyon régóta vágytam már egy ilyen szettre, amit csak nekem terveztek. És hogy kinek az örömére készült? Elsősorban a sajátomra, de amúgy sem szeretném ezt túlzottan részletezni, hiszen mindenkinek van fantáziája. Egyszer, talán két éve, Las Vegasban voltam fotózáson, ott készült olyan képsorozat rólam, amelyen bőrpántokkal kötöttek ki az ágyhoz. Azóta vágyom rá, hogy szert tegyek ilyen pántokra, most pedig végre itt díszítik a hálószobámat. Ugye, nem kell tovább részleteznem?!" - vallotta a szépség a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.