Kétkezi munkával egészíti ki jövedelmét a tinisztár

jegyszedő mozi Fluor Tomi munka tinisztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a színpadon állja meg a helyét a tinik sztárja, Fluor Tomi, a hétköznapi életben is jól boldogul. Persze a rajongók gyűrűjében. 

Nem büdös a kétkezi munka a tinilányok kedvencének, Fluor Tominak. Az énekes jegyszedőnek állt az egyik fővárosi multiplex moziban a FilmÜnnep programsorozat keretében. Bár a jegyekre is koncentrálnia kellett, az autogramosztás sem maradhatott el.

Fotó: Cinema City
Fotó: Cinema City


"Sokat dolgoztam kétkezi munkásként. Amikor még nem az énekléssel foglalkoztam, akkor én is úgy tartottam el magamat, mint bárki más. Suli mellett dolgoztam tejüzemben, hentespultban, áruházban polcfeltöltőként, szalag mellett gyárban. Mindent kipróbáltam, és elmondhatom, semmi sem áll távol tőlem. Amikor felkértek jegykezelőnek meg sem lepődtem, hisz ez a felsoroltakhoz képest könnyű munkának számít. Sajnos a nézők nem vettek komolyan ebben a pozícióban, pedig tisztességesen betanultam azt a pár mondatot, amit tudni kellett, és már nyomtam is. Igaz, monoton meló volt, de rájöttem, hogy végeztem ennél még monotonabb munkát is, amikor ügyfélszolgálaton több százszor ismételtem el a telefonban ugyanazt" - nevetett Fluor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.