Milliók vannak a bankszámláján, mégis a szüleivel él Tabáni István

Csepel Frizbi Hajdú Péterrel barátnő milliók család Tabáni István Hajdú Péter Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabáni István ugyan az utóbbi időben eltűnt egy kicsit a nagyközönség szeme elől, de a karrierje - úgy tűnik - nem rekedt meg. Sőt, a Csillag születik egykori győztese ma már milliomosnak mondhatja magát - tudta meg a Frizbi felvételén a Life.hu.

A Csillag születik egykori nyertese az elmúlt évek során aktívan dolgozott, rengeteg fellépésen van túl, ráadásul a műsorban megnyert 12 millió forintját sem herdálta el. Sőt, tovább gyarapította, kamatoztatta azt, így ma már valószínűleg ennél is jóval nagyobb összeg pihen a bankszámláján - tudta meg a Life.hu újságírója a Frizbi felvételén.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Tabáni István a siker ellenére is visszafogott életet él, továbbra is szüleivel lakik egy 10 emeletes csepeli panelházban, és egyelőre esze ágában sincs elkölteni millióit. "Még nem szeretnék a szüleimtől külön költözni, mert még nem tudnék lakást venni, ráadásul ragaszkodom Csepelhez, mert itt nőttem fel. A barátnőm, Csilla pedig egyelőre Szegeden tanul, így nem is tudnánk összeköltözni" - árulta el Tabáni István a Frizbi felvételén, amikor Hajdú Péter azt firtatta, vajon hogy lehet, hogy egy sikeres, felnőtt férfi még mindig a szüleivel, egy csepeli panelban él, miközben megtehetné, hogy saját otthont vásárol magának. "De ha lenne saját lakásod, hét közben vihetnél fel magadhoz szép csajokat is" - viccelt a műsorvezető Tabánival, aki azonban leszögezte: eszébe sem jutna ilyesmi, mert az egyéjszakás, futó kalandok nem az ő világa, ráadásul a barátnőjével tökéletesen megbíznak egymásban, szóba sem kerül, hogy bárki mással kalandba bonyolódjon. Tabáni azt is elárulta, hogy Csillával komolyak a szándékaik, a közös lakás mellett közös családra, gyerekekre is vágynak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.