Baltás gyilkos közelébe került a színész

gyilkos színész Stohl András börtön rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Jó lenne egyszer látni, nem csak hallani róla" - írja Stohl András Börtönpokol című könyvében az azeri baltás gyilkosról - tudta meg a Life.hu. Majdnem sikerült is neki.

Csak pár börtönfal választotta el Stohl Andrást az azeri baltás gyilkostól, akinek könyvében egy egész fejezetet szentel. András a gyilkost S.-nek nevezi, de a szövegkörnyezetből egyértelművé válik, kiről van szó.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Úgy két méter magas, százhatvan kiló tiszta izom, elképesztően nyugodt, szinte semmivel sem lehet kihozni a sodrából. Civilben kiképzett kommandós volt, szóval szinte a kisujjában van a gyilkolás" - emlékszik vissza könyvében a színész.
"Egy itteni őr elmondása szerint tizenhét fegyőrt szórt szét egy pillanat alatt úgy, hogy komolyabb baja egyik őrnek se legyen, csak megmutatta, hogy lehetne. Az az őr sem kicsi, aki ezt a történetet elmesélte, s bevallotta, hogy S. az egyetlen, akitől fél. Jó lenne egyszer látni S.-t, nem csak hallani róla" - idézi fel Stohl a gyilkosról szóló történetet.

A színész az őrök beszámolója után levonta a sajátos következtetést: a nyugodt emberek sokkal veszélyesebbek, mint az izgágák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.