hangerő fenyegetés Emblem extrém versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfenyegették az amerikai X-Factor több versenyzőjét, akik vállalhatatlan módon buliztak Los Angeles-i hotelszobájukban. Az Emblem zenekar tagjai több versenytársukkal együtt olyan hangosan buliztak, hogy a hotel vezetése azzal fenyegetőzött, egész egyszerűen kidobják őket a szállodából.

Elvesztette az önkontrollt az amerikai X-Factor népszerű fiúcsapata, az Emblem, amelynek tagjai hétvégén hatalmas partit csaptak. A 15 és 19 éves fiúk Los Angeles-i szállodai szobájukba több versenytársukat is meghívták, és olyan hangosan buliztak, hogy a szálloda vezetése megfenyegette őket: ha nem vesznek vissza, kidobják őket.

A szálloda vezetése nem akart tovább szállást biztosítani a megvadult versenyzőknek, ezért az X-Factort gyártó cég vezetőinek kellett megnyugtatnia a hotel alkalmazottait, hogy ne dobják utcára a fiúkat. "Az Emblem tagjai a viselkedésükkel elvonják társaik figyelmét a versenyről is. Vállalhatatlan a viselkedésük" - mondta el a stáb egyik tagja ingerülten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.