Új párkapcsolatba lépett az X-Faktor mentora

X-Faktor párkapcsolat mentor show-műsor P.J.Z. énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor élő show-jába egy rapperduónak is sikerült bejutnia, akik úgy gondolják, mentorukkal sajátságos párkapcsolatba léptek - tudta meg a Life.hu.

A P.J.Z. tagjai nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy továbbjutottak. A fiúk azt hitték, rosszul hallanak, amikor Feró kimondta, hogy őket viszi magával az élő show-ba.

Fotó: Rostás Bianka, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka, Szabó Balázs/Life.hu

"Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy Feró továbbjuttatott minket, mert mi is éreztünk iránta egyfajta szeretetet, és mikor kiderült, hogy visz minket az élő show-ba, az olyan érzés volt, mint amikor két ember párkapcsolatba lép. Örömmel fogadtuk, hogy ő lett a mentorunk és vele készülhetünk a műsorokra!" - mesélte a Life.hu-nak Ricsi.

A fiúkon most sokkal nagyobb lett a nyomás, hisz úgy gondolják, szeretnék Ferónak bebizonyítani, jól választott, amikor mellettük tette le a voksát. Igyekeznek meghálálni a beléjük vetett bizalmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.