Veres Mónikát szexuális ajánlatokkal környékezték meg

szex Veres Mónika gyermekkor énekesnő The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika lelkét súlyos titkok nyomták, amiket most megosztott a nyagyközönséggel. A 12 évesen már rivaldafénybe került lánynak gyerekkorában szexuális ajánlatokat tettek a karrierjéért cserébe.

Nika 12 évesen került a nagyközönség elé, aztán szépen el kezdett cseperedni, és ezt a körülötte lévő férfiak is észrevették, így egyre többször kapott olyan ajánlatot, ahol nem csak a tehetségét, hanem a nőiességét is meg kellett volna csillogtatnia - árulta el a Blikknek Mónika.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Kaptam egy felkérést egy férfimagazintól 16 évesen, amelyre én azonnal nemet mondtam, de az nagyon megdöbbentett, ahogy a környezetemben lévő pasik erre reagáltak. Fura volt, hogy ők szabályosan örültek, hogy felmerült ez a lehetőség, és zavart, hogy olyanok, akik kislány korom óta mellettem vannak, hirtelen azt akarják tudni, hogy mi van a ruha alatt" - mesélte a Voice énekese.

De nem ez volt az egyetlen mocskos ügylet. Móni állítása szerint egyszer azon kapta magát, hogy nem véletlenül maradt kettesben a tárgyalóban az egyik ügyféllel... Az akkor Nika néven híressé vált lány akkor mondta azt hogy vége, nem folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.