Hujber Ferenc színésznő színész szerető botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magára ismert Hujber Ferenc, amikor a hétvégén egy napilap Détár Enikő sztárszínész szeretőjéről számolt be - tudta meg a Life.hu.

A bátor lovag az ország egyik legkedveltebb színésze. Enikőnél 10 évvel fiatalabb, sűrűn találkozhatunk vele magazinok címlapján és nagy közönségsikernek örvendő filmekben - írta le a Bors azt a sztárszínészt, aki miatt Rékasi féltékenyen hazarohant az egykor közös családi fészekbe, ahol már csak Enci él. Hujber egy sajtóebéden mesélt kollégánknak arról, hogy mennyire kiakadt, amikor egyértelműen magára ismert a leírás alapján.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Magamra ismertem a leírásból és ezen nagyon jót röhögtem. Vicces, én vagyok az egyetlen ember az országban, aki azt mondja, ami valóban van. Nekem nincsenek a szekrényben csontvázaim, tessék már elhinni! Nem udvarolok Encinek, életemben nem jártam a házukban, tehát Károly tőlem mehet haza, amikor csak akar, és ott alszik, ahol akar. Soha be nem tettem a lábamat hozzájuk, de mivel Encivel nagyon jóban vagyunk, mindent tudok és van is véleményem a történtekről. Encivel csak annyit a kapcsolatunkról, hogy úgy szólítjuk egymást 'tesó', és ez, azt hiszem, mindent elmond. Ha most ez a hír, akkor mi lesz akkor, ha decembertől Pikali Gerdával próbálok egy jövőre bemutatásra váró darabot és ebben ő lesz a feleségem? Remélem, ebből nem lesz majd gond" - osztotta meg véleményét velünk Hujber Feri, aki a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának vallotta be pár hónapja, hogy érvénytelen a diplomája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.