együttérzés Like-gomb Facebook funkció szimpátia terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldal tervezői a like gomb mellé az együttérzésgombot is bevezetnék.

Új fejlesztésen dolgoznak a Facebook emberei. A közösségi portál szokásos Compassion Research Day nevű rendezvényén elhangzott, hogy a "tetszikelés" mellé hamarosan elkészül egy másik lehetőség is: a szimpátiagomb.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az új funkció tényleg hiánypótló lenne, hiszen van, hogy nem lájkolni szeretnénk egy kiírást, hanem csak érzékeltetni, hogy érdekel bennünket. Tipikus példa erre egy halálesetet, amikor a like gombbal nyilvánvalóan nem a tragikus hírnek örülünk...A Facebook több funkciója is egyébként a Compassion Research Day terméke: itt született például a Facebook Chat, de még a Like is – emlékeztet az index.hu.

Újra együtt Monica és Chandlerhttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-courteney-cox-es-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjai-a-cougar-town-cimu-sorozatban-forgatnak-egyutt.htmlMeztelenül közlekedik a színházban Brasch Bencehttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-brasch-bence-enekes-meztelenul-szokott-atjarni-kerenyi-miklos-mate-kollegajahoz-az-operettszinhazban.htmlKiszínezte gyermeke rajzait egy apa – fotókhttp://www.life.hu/szorakozz/20131205-egy-apa-kiszinezte-gyermekei-fekete-feher-rajzait-es-feltoltotte-az-internetre.htmlMiskolcra jön Lady Gaga?http://www.life.hu/szorakozz/20131206-bellus-istvan-magyar-humorista-miskolcra-hivta-fellepni-lady-gagat-az-enekesno-facebook-oldalan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.