biztonsági őr klub Stohl András alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész péntek éjjel egy barátja születésnapját ünnepelte. A buli olyan jól sikerült, hogy végül a biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és szégyelli magát.

"A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak bankkártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" - nyilatkozta Stohl András a Blikknek, miután a lap szembesítette őt a péntek éjjel történtekkel.

Forrás: RTL Klub

Stohl, akiről nemrég derült ki, hogy újra apai örömök elé néz, kabátban bulizott órákig egy budapesti klubban, mert nem volt nála készpénz, hogy kifizesse a ruhatárat. A belépőjét elengedték, így ingyen mehetett be. Egy idő után a lezárt VIP-részben kötött ki, ahol bement a pult mögé és elvett egy üveg italt. Ekkor léptek akcióba a biztonsági őrök, akik udvariasan megkérték, hogy távozzon, a színész pedig minden szóváltás nélkül így is tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.