Pesti Magyar Színház vizsgafilm színész pmsza akadémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Etűdök a szív ifjúsági problémáiról. Április 8-án este ingyen nézheted meg a a Pesti Magyar Színiakadémia végzős színészhallgatóinak vizsgafilmjét - ne hagyd ki!

Izgalmas feladatot kapott a PMSZA végzős színészosztálya, hiszen mindössze 3 napjuk volt arra, hogy leforgassák a vizsgafilmjüket.

Forrás: Facebook

A 25 perces film egy filmszínész workshop keretein belül 6 egyenrangú szereplővel Gobbi Hilda dunabogdányi villájában készült, és most te is ingyen megnézheted, ha ellátogatsz az ingyenes vetítésre, április 8-án este 10-kor a Pesti Magyar Színházba.

Ez a film hivatalos trailere:

Megmutatnád magad 650 néző előtt estéről estére, mint Gryllus Dorka, Simon Kornél vagy Szente Vajk? Akkor felvételizz a Pesti Magyar Színiakadémiára színész vagy színpadi táncos szakra, és teljesítsd ki önmagad! Részletek itt!
Szolgálnak, védenek és csábítanak - ők a legsármosabb szuperhősökhttp://www.life.hu/kult/20140407-szolgalnak-vedenek-es-csabitanak-osszeszedtuk-a-legsarmosabb-szuperhosoket.htmlA szuperhősök különleges képességei gyakran nem csak a világ megmentéséhez járulnak hozzá, de a női szíveket is alaposan megdobogtatják. Összegyűjtöttük azt a hét szuperférfiút, akik szerintünk a legjobban néznek ki - a képregényes hacukáik ellenére is.Kult--Kultúrcsemege: csillagok közé repít Odetthttp://www.life.hu/kult/20140405-csillagok-koze-repit-odett-interju-a-magyar-enekesnovel.htmlAz alternatív zene koronázatlan királynője, Odett 2010-ben kezdett szólókarrierbe, ami nagyon bejött neki. Sokasodnak a felkérések koncertre, zenei fesztiválokra, és új videoklipjeit átlagosan közel félmillióan nézik meg a népszerű videomegosztókon. A hazai zenetévé, a VIVA kedvence, olyannyira, hogy még saját gyártású realityjükbe is felkérték szereplőnek - erről is kérdezni fogom. Beszélgetésünk apropója pedig új lemeze, a Csillagtérkép, amelynek bemutatójáig már csak néhány napot kell aludnunk - erről megmutatunk egy gyönyörű dalt.Kult--Páratlan kezdeményezés: autistabarát előadás a Centrál Színházbanhttp://www.life.hu/kult/20140402-autistabarat-eloadas-a-central-szinhazban.htmlEl tudod képzelni, hogy egy előadás rettegést váltson ki belőled? Hogy szórakozás helyett összezavarodj és kiborulj? Hétköznapi szavakkal így lehet leírni azokat a reakciókat, amiket egy autista ember esetleg átélhet, ha színházba megy. De ha jól felkészítik rá, akkor ugyanúgy élvezheti, mint te meg én.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.