Solange Knowles Jay-Z zeneszám dal MET gála verekedés digitális zenepiac Beyoncé veszekedés karrier eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal több eladást produkálnak az énekesnő számai a digitális zenei piacon most, mint a Jay-Z-vel történt incidens előtt.

Heteken keresztül tele volt az internet Solange Knowlesszel, aki a május 5-i MET-gálán keveredett hangos szóváltásba testvére, Beyoncé férjével, Jay-Z-vel, aki néhány rúgást is kapott a feldühödött énekesnőtől.

Forrás: AFP

Sokan féltették emiatt Solange karrierjét, ám nagyon úgy fest, semmi okuk az aggodalomra. A HipHopDX szerint az énekesnő a digitális zenei piacon megtriplázta eladásait: a korábbi 600-hoz képest 2000-re nőtt az értékesítések száma.

Jó hír ez Solange-nak, hiszen zenei pályája nem éppen úgy alakult eddig, ahogy nővérének, Beyoncénak. Sem első, 2003-ban megjelent Solo Star albuma, sem pedig a 2008-as Angel And The Hadley St. Dreams nem érte el a kívánt eredményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.