Szabó Ádám összeköltözés szerelem harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felköltözött a fővárosba és összebútorozott a barátnőjével, a táncosnőként dolgozó Nikivel a Csillag születik harmonikás felfedezettje, Szabó Ádám.

Ádám viharos kapcsolata Nikivel, az Appril Project táncosnőjével révbe ért. A fiatalok, akik két éve együtt vannak, egy rövid mosolyszünet után ismét egymásra találtak az X- Faktorban, ahol hétről hétre együtt léptek fel. Niki táncosként a produkciókban, Ádám pedig énekesként.
"Két és fél hónapja összeköltöztem a párommal, Újpesten lakunk. Niki korábban is itt élt, nem hozzájuk, hanem egy albérletbe mentünk, ahol elkezdtük végre a közös életünket. Nagyon jó együtt élni, megkönnyíti az életünket, hogy együtt csinálunk mindent, és nem kell egymáshoz utazgatni, randevúkat egyeztetni" – mesélte a lila tehenes csoki "Dobd fel a napod" című rendezvényén" Ádám, akinek a naptára egész nyárra be van táblázva. Nagyon kapós a harmonikás fiú!

Forrás: Facebook/Szabó Ádám

„Nyáron legalább tíz napra szerettem volna elutazni valahová belföldön, de nem fogok időpontot találni. Minden héten több fellépésem van, amelyen apukám biztosítja a technikát, igazi családi vállalkozásként működünk. Ugyanakkor még tanulok, az egyetemen harmonikát, de kitaláltam, hogy zenetanári diplomát szeretnék. Jól kijövök a gyerekekkel, örömmel tanítanám őket harmonikázni. Sajnos ennek a hangszernek nincs akkora kultusza, mint egy gitárnak vagy egy zongorának, és drága is. Amikor a Csillag születik című produkcióban szerepeltem megnőtt az érdeklődés iránta, minden vágyam, hogy felfuttassam és menővé tegyem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.