A rockerek is bulizhatnak a Balatonon

Forrás: Liquid Production -
RockPart'14 Biohazard fesztivál rock Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A RockPart'14 fesztiválon a rockerek is élvezhetik a nyári balatoni láz hangulatát.

A négynapos fesztivál jobbnál jobb, híresebbnél híresebb zenekarokat hoz el Balatonszemes partjára a klasszikus és újhullámos rock- és metálzene kedvelői számára. Köztük olyanokat, akik ritkán, vagy még egyáltalán nem léptek fel országunkban! Ennek szellemében a 2014-es év külföldi húzónevei a germán thrash metal meghatározó együttese, a Kreator, a híres brooklyni banda, a Biohazard, a lengyel extrém metal underground csapata, a Behemoth.

Biohazard Forrás: Liquid Production

Július 25-27-e között Balatonszemesen minden nap 3 helyszínen szól majd a zene. A nagyszínpadon minden nap külföldi együttes/együttesek mellett a legjobb hazai bandák lépnek fel, a fesztiválsátorban a magyar élmezőny többi tagja adja a jobbnál jobb koncerteket, míg az amatőr színpadon feltörekvő magyar bandák kapnak bemutatkozási lehetőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.