Tizenhat évesen lett világsztár - most te is élőben láthatod!

Forrás: www.jossstone.com -
Budapest Park kulturális programajánló fesztivál koncert gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A füledet vagy a hasadat szereted jobban? Bármelyiket is választod, mi menő tippeket adunk, hogyan kényeztesd, július vége ugyanis hemzseg a jobbnál jobb zenei és gasztronómiai programoktól. Figyelj csak!

JOSS STONE KONCERT

2014. július 29.
Budapest

A Budapest Park sorra vonultatja fel a hírességeket nagyszínpadán. Nemrég a Pet Shop Boys volt terítéken, ezúttal pedig a tizenhat évesen világsztárrá vált énekesnőt, Joss Stone-t sikerült Magyarországra csábítaniuk. A karizmatikus hangú, fiatal művésznő először koncertezik hazánkban. Karrierje kezdete - 2003 - óta összesen hat albuma jelent meg, így igazán nem nevezhető egyslágeres előadónak, a repertoárja hatalmas. Amellett, hogy töretlenül zsebeli be a különböző zenei díjakat és elismeréseket, néhanapján még a színészkedésbe is belekóstol: többek között a Tudorok című történelmi sorozatban játszotta VIII. Henrik negyedik feleségét, Klevei Annát. Stone egy igazi díva, mindenképp érdemes élőben is meghallgatnod!

Forrás: www.jossstone.com

ROCK PART’14 FESZTIVÁL

2014. július 24-27.
Balatonszemes

Mától kezdve négy napon keresztül tombolhatsz rockzenére Balatonszemesen, a RockPart’14 fesztiválon. A felhozatal nagyon színes, mivel a magyar rocklegendák mellett (mint például a Lord vagy a P. Mobil) külföldi előadók is fellépnek. Németországból a thrash metalt játszó Kreator, az Egyesült Államokból a hardcore punk és heavy metal elemeit vegyítő Biohazard, Lengyelországból a death metal meghatározó bandája, a Behemoth, Finnországból pedig a folk metalban utazó Ensiferum érkezik hozzánk.

XI. NEMZETKÖZI DIÓFESZTIVÁL

2014. július 26-27.
Milota

A milotai mézes grillázstorta nyerte el 2013-ban a Magyarország tortája címet, méghozzá nem véletlenül: egyszerűen isteni! Ha te is imádod, akkor ezen a hétvégén mindenképp látogass el az édesség szülővárosába, Milotára, ugyanis ekkor rendezik a XI. Nemzetközi Diófesztivált. Amint a nevéből is kiderül, a fesztiválon megismerkedhetsz a torta alapjául szolgáló dióval, amely a város legfőbb büszkesége. A program fő célja, hogy népszerűsítse a diós ételeket, s egyúttal fantasztikus gasztronómiai élményt nyújtson az érdeklődőknek. Utazz hát el Milotára, ahol még egy Guinness-rekord-kísérletnek is szemtanúja lehetsz: a helyiek megpróbálják elkészíteni az eddigi leghosszabb, 35 méter hosszú diós kalács rudat.

Forrás: Thinkstock

DEBRECENI JAZZNAPOK

2014. július 26-27.
Debrecen

A rockot kevésbé kedveled, viszont annál inkább rajongsz a jazzért? Ne aggódj, neked sem kell otthon unatkoznod! Szombat-vasárnap célozd meg Debrecent, és vegyél részt Magyarország legrégebb óta megrendezett jazztalálkozóján! Az idei fesztivál legnagyobb durranása Joe Lovano lesz, akit jelenleg a világ legjobb tenor szaxofonosának tekintenek. A férfi legutóbb harminc éve lépett fel nálunk, úgyhogy fantasztikus hangulatra számíthatsz visszatérése alkalmából. A koncerteknek idén a Nagyerdei Szabadtéri Színpad nyújt otthont. A régi helyszín újbóli felavatásának tiszteletére Zakar Zoltán harsonaművész hét tételből álló jazz-szvitet írt, "Nagyerdő titkai" címmel. Engedd el magad erre a két napra, és hagyd, hogy a jazz csodálatos világa beszippantson!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.