Kiállítják Jennifer Lawrence kiszivárogtatott privát képeit

Forrás: AFP/Mike Coppola -
fotó Jennifer Lawrence pucér meztelen kiállítás Los Angeles Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai művész a felhasználók-felhasznált kérdéskörére szeretne reflektálni a színésznő és még néhány pórul járt kolléganője pucér fényképeivel.

Úgy néz ki, hogy ez most halálosan komoly: egy Los Angeles-i művész következő kiállításának szerves részei lesznek többek között Jennifer Lawrence és Kate Upton meztelen fotói is. Igen, azokról a meglehetősen kompromittáló képekről van szó, amelyek néhány nappal ezelőtt egy hacker jóvoltából elárasztották az internetet.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A privátszféra megsértésenek legnagyobb online botránya

Rengeteg hollywoodi híresség meztelen képe árasztotta el az internetet vasárnap éjszaka. Jennifer Lawrence meg is erősítette, hogy a képeken valóban ő szerepel, majd feljelentést is tett. Az ügyről IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Nem csupán a két szóban forgó híresség képei kerülnek fel az életnagyságú vásznakra. A furcsa XVALA nevet viselő művész 7 éves gyűjteményének összes darabja kikerül a falra, mint például Scarlett Johansson pár éve hatalmas port kavaró privát meztelen fotója is. A kiállítást egyébként október végén nyitják meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.