Zalatnay Sarolta betörés biztosító lopás tartalék per ékszer fizetés anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar fizetni a biztosító Zalatnay Cininek ellopott ékszerei után. Az énekesnő szerint pedig volt biztosítása, most pert fontolgat.

Ahogy a Life.hu is megírta , még nyáron ismeretlenek betörtek Zalatnay Cini otthonába. Elmondása szerint négymillió forint értékben vittek el tőle ékszert. Ezeket vésztartaléknak szánta. Az énekesnőnek volt biztosítása, így már csak abban reménykedett, hogy a cég fizet majd, de csalódnia kellett – értesült a Bors.

Fotó: TV2

„Körülbelül két éve volt biztosításom az ingatlanra és az ingóságaimra is. Külön az ékszerekre nem kötöttem, de azt mondták, hogy a meglévő nagyon jó szerződés. Ha csak elesnék otthon és kórházba kerülnék, akkor is minden költségemet fizetnék. Az ellopott ékszereim értékét azonban nem nagyon szeretnék" – mondta a lapnak Cini. Hozzátette: a társaság szerint nem volt megfelelő a zárrendszer a házán.

„A tolvajok a hátsó teraszajtót emelték ki, nyár volt, negyven fok, bukóra állítottuk, de így is kinyithatatlan volt. Az udvarra senki nem lát rá, így felmerült a gondolat, hogy ismerős lehetett az elkövető. A hatóságok azt is megjegyezték, örüljek, hogy nem ébredtünk fel. Ki tudja, mi történt volna akkor?" – panaszkodott az énekesnő, aki most pert fontolgat.

Cini nem titkolta, hogy az utolsó tartalékait veszítette el. A négymillió forintnyi ékszert azért is őrizte nagyon gondosan, hogyha megszorulna, legyen mihez nyúlnia. Most azonban anyagilag teljesen kiszolgáltatottá vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.