Thaiföldi nyaralásán érte súlyos baleset Metzker Vikit

Forrás: facebook/Metzker Viki -
Thaiföld dj Metzker Viktória rendőrség Phuket baleset playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi DJ álomnyaralása nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte. Először rendőrségi ügybe keveredett, majd balesetet szenvedett.

Metzker Viktória éppen a thaiföldi Phuketen tengeti a mindennapjait. A Playmate-ből DJ-vé avanzsált szőkeség pihenni indult a paradicsomba, ami egy nap alatt pokollá változott a számára.

Viki csúnyán lezúzta a lábát a balesetben Forrás: Facebook/Dj Metzker Viktória

„Csodaszép nap volt a mai... fél napot töltöttünk a thaiföldi rendőrségen egy turistalehúzó jetski-kölcsönző brigád hülyesége miatt, majd motorbaleset... megállt alattam a moci és borultam. Soha jobbat" – írta Viki a közösségi oldalán.

Nem Viki az egyetlen, aki nyaral most. Sarka Kata és családja épp a Maldív-szigeteken töltődik fel - a szépség szinte naponta dokumentálja is álomnyaralását. Ha kíváncsi vagy, hogyan fest aprócska bikiniben, kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.